Konečně jsme doma se ženou vyřešili firemní stravování

Nedávno jsem tu psal, že při podnikání z domova s manželkou neplatí, co je běžné v zaměstnání. Kromě sexu na pracovišti vyvolaly nejvíc reakcí naše firemní benefity, konkrétně absence stravenek. Já byl sice spokojený, žena vaří dobře. Ona ale se svojí funkcí referentky stravování, nákupčí, kuchařky a výdejní pracovnice sžitá nebyla. To se ale celkem nečekaně a rychle změnilo k maximální spokojenosti nás obou.

Výsledek ve zkratce: žena vaří dál, dokonce mnohem víc a s potěšením. Pizzu od stánku ani jídlo z restaurace jsme v posledních týdnech neměli vůbec.

Jak je to možné? Manželku doběhl lehký tlak středního věku a rozhodla se radikálně změnit jídelníček. Přihlásila se ke stravovacímu programu Metabolic balance (já říkám podle mě přesněji Multikosmický program), po kterém se má cítit dobře. A fakt jo! Vidím na ní, že i po celkem krátké době má víc energie, je v pohodě a víc jí to sekne. Paráda. A hlavně, pořád nakupuje zdravé a čerstvé potraviny, s chutí vaří a pak sní jen tu svoji přesně naváženou porci. Takže zbývá dost i na mě a děti. Problém vyřešen. Musím jenom doufat, že jí to hned tak nepřestane bavit.

Žena o tom začala blogovat na stránce 45plus.cz, říká tomu Kecy z hladu. Tohle je tam pro mě nejsmutnější článek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *