Díky skvělé obsluze si nejdražší hamburger ve městě koupím znovu

Pravděpodobnost, že v české restauraci narazíte na dobrou obsluhu se limitně blíží možnosti, že váš oblíbený politik mluví vždycky pravdu. Před pár dny jsme ale se ženou zažili koncert obsluhy tam, kde jsme to nečekali – během festivalové noci u stánku s hamburgery před karlovarským hotelem Thermal.

Nejdřív nás skoro odradila fronta asi patnácti lidí, ale hlad byl silnější. První překvapení bylo, že zákazníci před námi skoro mizeli před očima. Obslouženi jsme byli asi dvakrát rychleji než den předtím u jiného grilu, kde jsme byli první na řadě.

Když jsme se u George Prime Burger blížili k pultu, slyšeli jsme, jak se lidé před námi smějí a povídají si s chlapíkem, který se pořád usmíval a vtipkoval, takže jsme mu pět set korun za dva burgery a jedny hranolky dali vlastní i rádi. Dražší jsme přitom nikde ve Varech neviděli. Stejně veselý a milý byl i týpek vedle něj, který nám hamburgery hned podával. „My si tu jen tak blbneme a baví nás to,“ odpověděl, když jsme poznamenali, že jsou rychlí. Uvnitř stánku bylo dalších pět kluků, kteří rychle kmitali, aby vše šlo hladce. Dohromady všech sedm, i s těmi dvěma v první linii, fungovalo skvěle.

Čekali jsme, že i ty hamburgery budou excelentní. Špatné nebyly, ale na chuťově nejlepší burgery, které jsme letos ve Varech měli ve vinárně Bokovka, neměly. I tak to ale ukazuje, jak důležitá obsluha je. I u úplně obyčejného produktu jako je hamburger ze stánku na ulici může zákazníky okouzlit natolik, že klidně zaplatí víc a rádi se už pro ten zážitek zase někdy vrátí. Aspoň my teda ano, když na ně zase někdy narazíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *